پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۳ تا پایان سال تسویه می‎شود مشهد فردا (پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴) تعطیل نیست حفظ سلامت چشم و اصلاح اختلالات بینایی با انتخاب درست عینک | زندگی را واضح ببینید پیش‌فروش بلیت قطار‌های آبان ماه از روز شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ توسعه صنایع دستی خراسان رضوی باید مبتنی بر توزیع و عرضه باشد بیش از نیمی از تالاب هورالعظیم کاملا خشک شده است وضعیت تأمین مرغ و تخم مرغ در خراسان رضوی مطلوب است وکیل خانواده خالقی: پدر مرحوم «امیرمحمد خالقی» از حق قصاص گذشت نکردند آموزش چند حرکت ورزشی ساده برای تمرین در خانه همه چیز در مورد لوزه سوم در کودکان شینا انصاری: اگر سازمان برنامه و بودجه اعتباری برای احیای دریاچه ارومیه در نظر دارد، اعلام کند اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ مهر ۱۴۰۴) چکاپ خودرو، راهی برای کاهش آلودگی هوا دست‌های تمیز | پویش جهانی «شستن دست‌» برای ارتقای سلامت و ایمنی بدن مشهد، مقصد اول گردشگران خارجی | ورود حدود ۳.۵ میلیون گردشگر به کشور در نیمه اول سال ۱۴۰۴ + فیلم تشکیل پرونده قضایی برای مدیر یک مدرسه در قزوین به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز خراسان رضوی، در صدر حوادث جاده‌ای | ثبت ماهانه ۸۰ نفر فوتی در جاده‌های استان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۳ مهر ۱۴۰۴) | از امروز مشهد سرد می‌شود کشف بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در مشهد از ابتدای مهر ۱۴۰۴ انتقاد نماینده مجلس به آموزش و پرورش | چرا از معلولان در وزارت استفاده نمی‌شود؟ راهکارهای آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پوشش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل | شناسایی بازماندگان هفتمی و دهمی چالش‌برانگیز است اجرای طرح ملی هفته ماموگرافی رایگان در سراسر کشور از ۲۶ مهرماه تا ۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴ کاهش ۹ درصدی آمار ولادت‌ها در ۳ ماه نخست سال ۱۴۰۴ پلیس ۱۱۰ یک جوان مشهدی را از مرگ حتمی نجات داد + جزئیات رئیس دیوان عدالت اداری در مشهد: وجود چند نظر در یک موضوع خاص، احساس بی‌عدالتی ایجاد می‌کند چگونه پرخاشگری کودکمان را کنترل کنیم؟ هشدار اورژانس پیش‌بیمارستانی مشهد: سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی از تردد غیرضروری خودداری کنند (۲۳ مهر ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: زنان روستایی اولین مدافعان طبیعت هستند شدیدترین آلودگی هوا در خراسان رضوی مربوط به خواف، تایباد و صالح‌آباد است + فیلم
سرخط خبرها

گلایه شهروندان از اجرایی‌نشدن گواهی‌نامه ها با نشان اهدای عضو | گواهی نامه هنوز منهای «قلب قرمز»

  • کد خبر: ۳۶۰۳۸۱
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰
گلایه شهروندان از اجرایی‌نشدن گواهی‌نامه ها با نشان اهدای عضو | گواهی نامه هنوز منهای «قلب قرمز»
خبر مسرت بخش استقبال بی نظیر مردم از ثبت نشان اهدای عضو بر روی گواهی نامه‌های رانندگی، امیدی تازه در ترویج فرهنگ ایثار و بخشندگی در کشور روشن کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبر مسرت بخش استقبال بی نظیر مردم از ثبت نشان اهدای عضو بر روی گواهی نامه‌های رانندگی، امیدی تازه در ترویج فرهنگ ایثار و بخشندگی در کشور روشن کرده است. در همین راستا مقرر شده که با پرسشی ساده در دفاتر صدور گواهی نامه و با اعلام رضایت شهروند این نشان روی گواهی نامه او ثبت شود.

بنا بر اعلام رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، اعلام این خبر سبب شد تا خیل مشتاقان به این امر خیر چنان فزاینده باشد که سرعت صدور کارت‌های اهدا ده‌ها تا صد‌ها برابر افزایش یافت و حتی از روند‌های قبلی نیز پیشی گرفت. این حرکت خودجوش مردمی، پیش از راه اندازی هرگونه پویش رسمی، خود گواهی روشن بر عمق حس نوع دوستی در جامعه ماست.

در حالی که این جریان سازنده در بسیاری از نقاط کشور با استقبال گسترده روبه رو شده و تسهیلات لازم برای ثبت نشان اهدا در گواهی نامه‌ها فراهم آمده است، گزارش‌های میدانی از دفاتر پلیس+۱۰ در مشهد حاکی از عدم اجرای این طرح است. گواه این ادعا، هم مطالبه مردم و هم تأیید شهروندان مشهدی است که برای تمدید یا دریافت گواهی نامه جدید به این دفاتر مراجعه می‌کنند. به گفته مردم هنوز امکان ثبت نشان اهدای عضو برای گواهی نامه‌های شهروندان مشهدی فراهم نیست.

در حالی که شور و اشتیاق برای این امر خداپسندانه در میان مردم مشهد کم نیست و انتظار می‌رود متولیان امر، با رفع موانع موجود، امکان مشارکت حداکثری را برای تمام هم وطنان، از جمله ساکنان شهر مشهد، فراهم آورند. بررسی چرایی این عدم هماهنگی و زمان بندی دقیق برای اجرای سراسری این طرح در تمامی دفاتر، از جمله مواردی است که در ادامه این گزارش به آن خواهیم پرداخت.

مطالبه مردمی

محمد اوسو با ارسال پیامکی به تحریریه حرف مردم برایمان نوشت: فرمانده پلیس راهور استان، ریاست انجمن اهدای عضوی خراسان رضوی، طبق قانون و قرارداد جدید در زمان تعویض یا ثبت درخواست گواهی نامه المثنی در دفاتر پلیس +۱۰ استان، افراد می‌توانند موضوع اهدای عضو خود را در گواهی نامه جدید ثبت کنند.

بدین معنا که با ثبت درخواست فرد متقاضی، این موضوع ثبت سیستمی شده و در گواهی نامه جدید لحاظ خواهد شد. سؤال بنده اینجاست؛ چرا برای اهدای عضو و ترویج این فرهنگ حسنه این اتفاق در دفاتر پلیس +۱۰ مشهد رخ نمی‌دهد؟ چرا اطلاع رسانی کامل و جامعی نمی‌شود؟

مشهد جامانده از اجرای یک کار خوب

به دنبال پیگیری این مطالبه شهروند و البته رصد میدانی این کار خوب در سطح شهر به سراغ یکی از دفاتر پلیس+۱۰ در بولوار پیروزی مشهد می‌رویم. در باجه صدور گواهی نامه به سراغ متصدی مربوط رفته و درخواست صدور گواهی نامه جدید به دلیل اتمام کارت قبلی را به ثبت می‌رسانیم.

 در فرم مربوط هیچ اثری از ثبت این مطالبه وجود ندارد. وقتی موضوع اهدای عضو را به متصدی امور منتقل می‌کنیم، متصدی‌ می‌گوید: چنین دستورالعملی وجود ندارد. او در ادامه با کمی تردید می‌افزاید: شاید هم وجود دارد، اما تا جایی که من اطلاع دارم هنوز چیزی به ما ابلاغ نشده است.

متصدی صدور گواهی نامه جدید و المثنی در یکی دیگر از دفاتر پلیس+۱۰ در خیابان رسالت نیز در گفت‌و‌گو با گزارشگر ما در پاسخ به این پرسش که چگونه می‌توان تقاضای اهدای عضو خود را در گواهی نامه جدید راهنمایی ورانندگی فرد ثبت کرد؟ می‌گوید: در فرم‌های طراحی شده سؤالی برای این موضوع لحاظ نشده است. شاید دستورالعمل این کار خوب هنوز به دست ما برای اجرا نرسیده است. شاید هم این اتفاق طرحی است که فعلا در تهران کلید خورده و به سایر استان‌ها ابلاغ نشده است.

در مشهد اجرایی نشده است

به دنبال پیگیری این مطالبه شهروندان و بازدید میدانی از اجرایی نشدن این طرح خوب فرهنگی، سراغ مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد می‌رویم، ابراهیم خالقی دراین باره به گزارشگر ما می‌گوید: این موضوع در مشهد هنوز اجرا نشده است در تهران نیز اجرای طرح هنوز به صورت رسمی نیست.

وی تأکید می‌کند: این موضوع در حد پیشنهادی بوده است که توسط متولیان حوزه اهدای عضو به راهنمایی ورانندگی داده شده است. راهنمایی ورانندگی نیز این قول را داده است تا در کمیته‌های تخصصی خود و حوزه فراجا این موضوع را بررسی کنند.

به تأیید نهایی نهاد‌ها نرسیده است

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان می‌کند: این پیشنهاد هنوز به تأیید نهایی نهاد ذی ربط نرسیده است وقتی تأیید شود در تمام کشور ساری و جاری خواهد شد. خالقی بیان می‌کند: چنانچه شهروندان متقاضی این موضوع هستند می‌توانند از طریق واحد اهدای عضو همانند گذشته با لحاظ مفاد فرم‌ها نسبت به این موضوع آمادگی خود را اعلام کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->